Met mijn foto’s hoop ik de wereld iets kleurrijker en vrolijker te maken.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Mag ik mij even voorstellen: Mijn naam is José de Jong, fotograaf. Toen ik 12 jaar oud was hielp ik mijn opa al in zijn donkere kamer met het afdrukken van zwart-wit foto’s. Ik vond het altijd zo’n magisch moment, het belichte velletje fotopapier onderdompelen in de ontwikkelaar en dan langzaam het beeld te zien verschijnen. En dus besloot ik dat ik fotograaf wilde worden. Jaren later, na mijn voltooide opleiding fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, heb ik van mijn grote passie fotografie mijn werk gemaakt.

Of het nu gaat om sociale fotografie, bedrijfsreportages, portretfotografie, interieur & exterieur of packshots, fotografie is en blijft zo’n leuk en divers vak. Het maken van mooie plaatjes en het ontmoeten van zoveel mensen in zoveel verschillende omstandigheden. Daarnaast blijft het uitdagend omdat elke foto opnieuw gemaakt moet worden, omdat simpelweg geen één foto hetzelfde is.

Maar ook het beeld bewerken (kleur- en densiteitcorrecties, retoucheren en het monteren van beelden) vind ik door mijn jarenlange ervaring met Photoshop, naast fotograferen, het allerleukste dat er is.

Ik woon in de Zaanstreek maar zie heel Nederland als mijn werkgebied.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, stuur me dan een e-mail via onderstaand contactformulier.

Bedankt voor uw bericht. Het bericht is verzonden.
Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van het bericht, probeer het opnieuw.